Dana Beach Resort

Activiteiten

Zoals je hebt kunnen lezen hoef je je bij een verblijf in Dana Beach Resort geenszins te vervelen, aangezien het groots aangelegde land waarop het resort zich bevindt een ruim aanbod heeft aan activiteiten en entertainment waarmee je je van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat kunt vermaken. Je hoeft het resort dus eigenlijk niet eens meer te verlaten voor andere activiteiten en kunt binnen de omgeving van het resort een groot aantal sporten uitoefenen.

Zwembaden

Zoals bij elke goede strandvakantie begint het vaak bij een goed zwembad. Een resort zonder zwembad valt vaak al af bij de selectie, ook als er een mooi strand aanwezig is. Bij Dana Beach Resort heb je de beschikking over maar liefst vier buitenzwembaden! Hier kun je je naar hartelust vermaken en ontspannen in het heerlijke water.

Animatieprogramma’s

Dana Beach Resort beschikt ook over een entertainmentteam, dat dagelijkse entertainmentprogramma’s verzorgd. Zo is er een Kids Club voor kinderen van 4 tot 12 jaar, waar zij worden bezig gehouden met allerlei sporten en creatieve activiteiten voor zowel binnen als buiten.

Verder worden er entertainmentshows in de avonden georganiseerd, zoals live optredens en shows, maar ook evenementen als waterpolo of wateraerobics in het zwembad waar gasten aan kunnen deelnemen. Er valt dan ook elke avond wel wat te beleven bij dit resort!

Watersporten

Met de ligging aan het prachtig blauwe water van de Rode Zee ligt het voor de hand dat watersport erg in trek is hier en Dana Beach Resort verzorgt dan ook verschillende watersporten. De meest populaire onder de gasten zijn windsurfen en duiken. En daarnaast ook de bovengenoemde watersportactiviteiten die het entertainmentteam organiseert in het zwembad, zoals watergymnastiek, waterpolo, volleybal, enz.

Er zijn ook mogelijkheden om in Hurghada andere populaire watersporten te beoefenen, maar hiervoor dien je externe aanbieders te raadplegen.

Andere sporten

Het hotel beschikt ook over andere sportmogelijkheden, zoals basketbal, volleybal, handbal, maar ook biljarten, darts,

Buikdansen

Voor wie helemaal weg is van het buikdansen in het Midden-Oosten, kun je bij het resort ook buikdanslessen volgen. Leer hoe jezelf deze verleidelijke en zeer traditionele dans kunt uitvoeren en wie weet kan je partner het ook wel erg waarderen als jij deze dans goed beheerst!

Nachtleven

Als jij iemand bent die ’s avonds actief wordt en erop uit wilt voor gezelligheid en muziek, dan heb je bij Dana Beach Resort een uitgebreid nachtleven tot je beschikking met de vele bars waar het resort over beschikt. Zoals je elders hebt kunnen lezen zijn er acht bars verspreid over het resort die allemaal hun eigen karakter en charme hebben. Of je nu houdt van disco met een lekker drankje samen met je partner of reisgenoten of meer van een rustige bar met wat pianomuziek waar je ontspannen kunt genieten van een goed glas wijn, of ben je meer van de jazzmuziek en een goed glas whiskey? Bij Dana Beach Resort vind je beide soorten bars, dus genoeg keuze om in diverse omgevingen te genieten van een drankje en het gezelschap!

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 732 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen