Dana Beach Resort

All inclusive

Bij Dana Beach Resort kun je verblijven op basis van een All Inclusive arrangement. Dit betekent dat je het eten en drinken wat je tijdens je verblijf nuttigt niet apart hoeft af te rekenen, maar is inbegrepen in het totaal wat je betaalt.

Hierdoor heb je de mogelijkheid om alle restaurants in het resort eens uit te proberen, zodat je kunt bepalen welk restaurant je het meest bevalt voor de rest van je verblijf. Aangezien het allemaal buffetrestaurants betreft heb je bovendien een grote keuze aan gerechten voor elke dag. Het resort beschikt over vijf restaurants van uiteenlopende cuisine, dus je kunt een grote variatie aan gerechten uit verschillende landen proberen tijdens je verblijf.

Het international restaurant Le Marche is het hoofdrestaurant van Dana Beach Resort, waar je terecht kunt voor internationale buffetten voor ontbijt en diner.
In het orientaalse buffetrestaurant Le Clef de l’Orient kun je genieten van zowel de traditionele orientaalse gerechten als vernieuwende en verrassende recepten en bereidingswijzen in een buffetsetting.

Zum Kaiser is het Duitse buffetrestaurant, waar men ernaar streeft zo de traditionele Duitse gerechten zo authentiek mogelijk aan te bieden. Het is geopend voor diner.
Je kunt ook Italiaans eten bij het restaurant Castello voor de lekkerste pasta’s en pizza’s evenals andere favoriete Italiaanse gerechten in buffetvorm. Het restaurant is geopend voor ontbijt, lunch en diner.

Voor Aziatische gerechten kun je terecht bij het buffet van restaurant L’Asiatique, waar bekende en minder bekende Aziatische gerechten worden geserveerd in een verfijnde stijl.
Voor snelle gerechten en snacks is er tevens het Foodcourt, waar je onder meer terecht kunt voor crèpes en ijs.
Bij alle restaurants kun je gebruik maken van het maaltijdaanbod. Ontbijten kan zowel in Le Marche als Castello. Lunchen is alleen mogelijk bij Castello, Foodcourt of de Beach Bar. Diner is mogelijk bij alle vijf restaurants, dus je kunt elke avond iets anders proefen.

Bars

Drankjes zijn eveneens inbegrepen in het All Inclusive pakket en je kunt gebruik maken van alle bars in het hotel. Hieronder vallen in principe alle lokale non-alcoholische en alcoholische drankjes, zoals bier, huiswijn per glas, soft drinks en verse sappen, koffie en thee.

Castello Bar – Deze bar serveert heerlijke drankjes vlak naast de lagune.
Caesar Bar – Bar op het buitenterras van restaurant Castello geschikt voor cocktails of wijnen.
Pool Bar – De plek om te genieten van een drankje bij het zwembad.
Piano Bar – Een chique bar met zachte pianomuziek om in stijl te genieten van een drankje.
Jazz Bar – Bar dichtbij receptie met heerlijke jazzmuziek voor later op de avond.
Sunset Bar – Bar op het terras met prachtig zicht op de indrukwekkende zonsondergang.
Bella Bar/Disco – Geniet van exotische cocktails, terwijl je met de voetjes van de vloer gaat.
Columbus Café – Geniet hier ontspannen van koffiespecialiteiten.
Fresh Bar – Verse, gezonde vruchtensappen voor de nodige vitamine C.
Shisha Corner – Bar populair voor het roken van waterpijp.

Drankjes onder het All Inclusive pakket zijn in principe verkrijgbaar tussen 10:00 uur ’s ochtends en 00:00 uur, buiten deze tijden om dien je voor drankjes te betalen. Tijdens het ontbijt kun je gebruik maken van de warme en koude dranken die in het buffet zijn inbegrepen.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 732 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen