Dana Beach Resort

Eten & Drinken

Dana Beach Resort biedt haar gasten de mogelijkheid hier te verblijven op basis van het All Inclusive arrangement. Daarmee zijn alle maaltijden gedurende je verblijf bij dit resort inbegrepen in de totaalprijs. Het voordeel daarvan is natuurlijk dat je het eten bij alle restaurants kunt uitproberen en zo een mooi totaalplaatje krijgt van het culinaire aanbod van dit vijfsterren resort. En als je hier voor langere tijd verblijft weet je na de eerste week ten minste waar je voorkeur ligt en kun je terugkomen voor meer gerechten.

Internationaal Restaurant Le Marche

Het international restaurant Le Marche is het hoofdrestaurant van Dana Beach Resort, waar je terecht kunt voor internationale buffetten voor ontbijt, lunch en diner. Je kunt hier zowel binnen zitten als op het ruime buitenterras.

Orientaals restaurant Le Clef de l’Orient

In dit orientaalse buffetrestaurant kun je genieten van zowel de traditionele orientaalse gerechten als vernieuwende en verrassende recepten en bereidingswijzen in een buffetsetting.

Duits restaurant Zum Kaiser

Je zou het misschien niet verwachten in een Egyptisch hotel, maar je kunt hier ook authentiek Duits eten. Het personeel van Zum Kaiser streeft ernaar om zoveel mogelijk de traditionele en originele gerechten te serveren zoals ze worden klaargemaakt in Duitsland, zoals zuurkool en de bekende Duitse braadworst.

Italiaans restaurant Castello

De Italiaanse keuken wordt ook in Egypte goed gewaardeerd en bij het resort kun je dan ook genieten van de lekkerste Italiaanse specialiteiten bij dit ruim opgezette buffetrestaurant. Geniet van lekkere pasta’s en andere traditionele gerechten uit Italië.

Aziatisch restaurant L’Asiatique

De Aziatische keuken bestaat eigenlijk uit een grote diversiteit van keukens, maar bij dit buffetrestaurant kun je terecht voor een selectie van de beroemde smaken uit diverse delen van Azië die op creatieve wijze worden bereid om tot verrassende fine dining te komen.

Foodcourt

Daarnaast beschikt het hotel ook over Foodcourt, een restaurant voor eenvoudige maaltijden of snacks. Hier kun je ongecompliceerd eten en is er voor elk wat wils. Onder het All Inclusive arrangement kun je hier terecht voor ijs en crèpes van 11:00 uur en 22:00 uur.

Bars

Het resort beschikt tevens over een aantal bars. Hier kun je onder het All Inclusive arrangement terecht tussen de onderstaande tijden:
Beach Bar – alle drankjes 10:00 – 18:00 uur
Castello Bar – alle drankjes 10:00 – 00:00 uur
Caesar Bar – alle drankjes 10:00 – 22:00 uur
Pool Bar – alle drankjes 10:00 – 00:00 uur
Piano Bar – 24/7
Jazz Bar – alle drankjes 10:00 – 00:00 uur
Sunset Bar – alle drankjes 10:00 – 00:00 uur
Bella Bar/Disco – alle drankjes 19:00 – 02:00 uur
Columbus Café; coffee & chocolade specialiteiten 10:00 – 00:00 uur
Fresh Bar – alleen verse drankjes 10:00 – 22:00 uur

Onder het All Inclusive valt een uitgebreide selectie van lokale drankjes, inclusief alcoholische & soft drinks, sappen, bier, cocktails, koffie, thee en huiswijn per glas.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 732 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen