Dana Beach Resort

Kamers

Kamers en appartementen

Het prachtige vijfsterren resort Dana Beach Resort ligt direct aan het strand van de Rode Zee en heeft in totaal 835 kamers en appartementen beschikbaar.
De kamers hebben allemaal uitzicht over het zwembad of de tuin. De villa’s bieden uitzicht op zee. Alle kamers zijn van gratis Wi-Fi, flatscreen satelliet TV, minibar die dagelijks wordt aangevuld, kluisje, satelliet TV, telefoon, bureau, gratis wifi, afzonderlijke laptopkluis, waterkoker, koffie-/theefaciliteiten en een zithoek. De badkamers zijn voorzien van douche, toilet, föhn en een wasdroger. Hieronder vind je een beschrijving van de verschillende typen kamers in Dana Beach Resort.

Standard Double Rooms

De Standard Double Room is een ruime kamer van 30 m2 groot en biedt ruimte aan 2 volwassenen en 1 kind. De kamer is voorzien van een extra groot tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed.
De Standard Double Rooms beschikken over een bubbelbad en zijn daarnaast voorzien van gratis Wi-Fi, flatscreen satelliet TV, minibar die dagelijks wordt aangevuld, kluisje, satelliet TV, telefoon, gratis wifi, laptopkluis, waterkoker, koffie-/theefaciliteiten en een zithoek. De badkamers zijn voorzien van douche, toilet, föhn en een wasdroger.
Ook is er een terras aanwezig. Deze kamers kijken uit over de tuin en bevinden zich op de begane grond.

Standard Triple Rooms

De Standard Triple Rooms zijn eveneens 30 m2 groot en hebben een terras of balkon met uitzicht over de tuin van het hotel. Deze kamers zijn voorzien van een extra groot tweepersoonsbed en een eenpersoonsbed, of drie eenpersoonsbedden.

De Triple Rooms zijn voorzien van gratis Wi-Fi, flatscreen satelliet TV, minibar, kluisje, satelliet TV, telefoon, gratis wifi, laptopkluis, waterkoker, koffie-/theefaciliteiten en een zithoek. De badkamers zijn voorzien van douche, toilet, föhn en een wasdroger.

Superior Rooms

De Superior Rooms zijn 45 m2 groot en beschikken over 1 een extra groot tweepersoonsbed en 1 eenpersoonsbed. Hiermee zijn ze geschikt voor maximaal 2 volwassenen en 1 kind. De kamers kijken uit over de tuin.

De Superior Rooms zijn voorzien van van gratis Wi-Fi, flatscreen satelliet TV, minibar, kluisje, satelliet TV, telefoon, gratis wifi, laptopkluis, waterkoker, koffie-/theefaciliteiten en een zithoek. De badkamers zijn voorzien van douche, toilet, föhn en een wasdroger.

Deluxe Rooms

De Deluxe Rooms zijn 30 m2 en geschikt voor maximaal 3 gasten, te weten 2 volwassenen en 1 kind. De kamer heeft 1 extra groot dubbelbed.
Verder beschikken de Deluxe Rooms over gratis Wi-Fi, flatscreen satelliet TV, minibar, kluisje, satelliet TV, telefoon, gratis wifi, laptopkluis, waterkoker, koffie-/theefaciliteiten en een zithoek. De badkamers zijn voorzien van douche, toilet, föhn en wasdroger.

Family Rooms

De Family Rooms zijn 45 m2 groot. Ze beschikken over twee slaapkamers en bieden ruimte aan 2 volwassenen en 2 kinderen. De Family Rooms beschikken over een eigen balkon met zicht op de tuin of de zwembaden .

De Family Rooms zijn voorzien van gratis Wi-Fi, flatscreen satelliet TV, minibar, kluisje, satelliet TV, telefoon, gratis wifi, laptopkluis, waterkoker, koffie-/theefaciliteiten en een zithoek. De badkamers zijn voorzien van douche, toilet, föhn en een wasdroger.

Studio Suites

De Studio Suites bestaan uit een aparte slaapkamer met tweepersoonsbed en een afzonderlijke woonkamer met slaapbank en bankstel. Daarmee bieden de suites van 65 m2 ruimte aan maximaal 2 volwassenen plus 1 kind.

Ze zijn ingericht met airconditioning, gratis Wi-Fi, flatscreen satelliet TV, minibar, kluisje, satelliet TV, telefoon, gratis wifi, laptopkluis, waterkoker, koffie-/theefaciliteiten en een zithoek. De badkamers zijn voorzien van douche, toilet, föhn en een wasdroger.

Villa met zeezicht

De Villa’s met zeezicht zijn met 120 m2 oppervlakte ruim van opzet en bieden plaats aan maximaal 4 volwassenen. Ze beschikken over 3 slaapkamers, waarvan 1 slaaplamer een extra groot tweepersoonsbed heeft en de 2 andere slaapkamers een eenpersoonsbed. Daarnaast beschikt de woonkamer over een slaapbank.

De twee slaapkamers beneden hebben elk hun eigen badkamer, terwijl de slaapkamer boven beschikt over een inloopkast en grotere badkamer met douche en whirlpool.
De Villa beschikt over een terras op de onderste etage en de woonkamer met balkon is gestitueerd op de bovenste etage.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 732 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen