Dana Beach Resort

Reizen

Het reizen naar Dana Bach Resort

Egypte is een vakantiebestemming die de afgelopen tien jaar een vogelvlucht heeft genomen en in toenemende mate aan populariteit heeft gewonnen onder toeristen vanuit Europa. Hurghada is een van de meest populaire badplaatsen van Egypte, gelegen aan de Rode Zee.

Vanaf Amsterdam Schiphol vlieg je in ongeveer 4,5-5 uur rechstreeks naar Hurghada. Je kunt ook met een tussenstop vliegen, maar dan is de reistijd vaak aanzienlijk langer.
Vanaf het internationale vliegveld in Hurghada is het ongeveer 15 minuten rijden naar het resort (18 km). Je kunt op het vliegveld een auto huren, een taxi pakken of een bus nemen. De taxi is relatief goedkoop voor deze korte afstand, dus dit is vaak de beste optie aangezien deze je tot aan de ingang van het hotel af kan zetten.

Visum

Voor reizen naar Egypte heb je een visum nodig. Als je via een reisorganisatie reist kun je dit doorgaans bij aankomst via hun balie verkrijgen. Boek je rechtstreeks bij het hotel of via deze website, dan kun je dit visum in de aankomsthal aanschaffen. Je kunt hiervoor met euro’s of Egyptische ponden afrekenen. De kosten bedragen op dit moment EUR27,50.

COVID-19 reisadvies voor Egypte

Let er net als bij andere bestemmingen op wat de reisbeperkingen naar Egypte zijn ten tijde van je reservering in verband met de COVID-19 situatie. Deze kan periodiek wijzigen, dus zorg ervoor dat je op de hoogte bent van de laatste reis- en visuminformatie voordat je een reis naar Egypte boekt.

Daarnaast kan het zijn dat het hotel in verband met genomen social distancing maatregelen bepaalde aanpassingen zal doen ten aanzien van activiteiten of voorzieningen vanwege het maximum toelaatbare aantal gasten op elk moment, dus houd daar rekening mee.

Bereken uw prijs en profiteer van de beste deal:
Tui
v.a. € 732 (incl. vlucht en transfer)
Alle reisbureaus tonen